3-daagse Transformatie en Systemisch Werk

Wil je dit jaar je persoonlijke waarde en missie neer gaan zetten op aarde? Dat wil zeggen, leven vanuit je hoger zelf in plaats van vanuit je ego, afstemming en verbinding van binnenuit voelen, manifesteren en realiseren, kiezen voor waarheid en liefde in plaats van voor angst, leren omgaan met tegenslagen, angst, blinde vlekken en schaduw-stukken. Kiezen voor de belichaming van jouw lichtkracht en ziel, eenheid, rust en vertrouwen ervaren in jezelf, het aanleren van de crystalline-methode om je heldere vermogens te ontwikkelen? En de creator zijn van je eigen werkelijkheid, dienstbaar zijn aan het grote geheel, authentiek leiderschap en commitment, leven vanuit spiritueel meesterschap, jezelf maximaal intuïtief ontwikkelen, helder worden en leven vanuit je hart?

Zet dan zelf de eerste stap naar deze 3-daagse om deze stappen in een nieuwe wereld ook werkelijk te zetten. Blijf niet langer dromen, maak je leven waar! 

Opzet van de 3-daagse

We werken deze 3 dagen met allerlei verschillende methodes en technieken: meditatie, visualisatie en creatietechnieken, systemisch werk, ademwerk, crystalline, visie-ontwikkeling. We zijn met een kleine groep en er is veel persoonlijke aandacht voor ieders proces en ontwikkeling. Je kunt echt antwoorden krijgen op persoonlijke vraagstukken en er is echt gelegenheid om ruimte te maken om even volledige aandacht te hebben voor jezelf en je eigen ontwikkeling. Je bent weg uit de waan van de dag en deze 3 dagen kunnen enorm veel impact hebben.

Data

De Transformatie 3-daagse wordt gegeven op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 januari 2023.

  Locatie en overnachten

  De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers te Arnhem. Je kunt tijdens de opleiding natuurlijk thuis slapen, maar het is ook mogelijk om in Arnhem te overnachten. Er is een mogelijkheid van Basis-overnachten van “bed op slaapzaal” op de trainingslocatie. Voor wie wat meer luxe wil, kan ook Hotel Karel boeken.

  Kosten

  Je betaalt € 950.- voor deze 3-daagse (je hoeft geen btw te betalen, omdat we een CRKBO geregistreerde opleiding zijn).

  Voor deze opleiding kun je STAP-budget aanvragen, dan is deze 3-daagse gratis.

  Vergoeding Scholing

  Veelal worden de kosten voor deze opleiding vergoed door de werkgever, maar er zijn ook al heel veel deelnemers die de opleiding vergoed hebben gekregen als reïntegratie traject (en/of gesubsidieerd als deel van een reïntegratie- of omscholingstraject). Je kunt hierover navraag doen bij ons of bij de instantie die jou op dit moment begeleidt.

  Advies

  Wil je meer informatie of wil je weten of deze Transformatie 3-daagse voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

  Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

  Aanmelden

  Je kunt je inschrijven via deze link. Vul het formulier in en je krijgt automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur.