Crystalline

Crystalline is een methode waarin je stap voor stap leert om je heldere vermogens te ontwikkelen. Door meditatie leer je ontdekken via welke zintuigen je informatie binnenkrijgt. Kun je helder zien, helder horen, helder voelen, helder weten, helder handelen? Dit is voor iedereen anders. Op de juiste manier gebruik maken van je intuïtie kun je leren. De Crystalline-methode leert je dit stap voor stap. Het is een beproefde methode voor mensen die het gevoel hebben, dat ze hun eigen heldere vermogens meer willen leren te ontwikkelen en meer willen leren te vertrouwen op hun eigen gevoel.

Crystalline is een methode die bestaat uit verschillende fases. En in deze opleiding kan je kennismaken met de methode. Je leert de basisvaardigheden. Daarna kan je doorgaan met Crystalline Verdieping en vervolgens met Crystalline Aanvulling, waar je stapsgewijs opgeleid wordt en op je eigen level begeleiding krijgt. Je leert communiceren met verschillende energien, contact te maken met je ziel en met je geest en met je gidsen. Je leert mentale, emotionele, spirituele en licht-lichamen te lezen en te healen. Je leert reizen in de tijd en contact te maken met je gidsen en begeleiders. Stap voor stap ontwikkel je je eigen persoonlijke heldere vermogen en ontdek je waar je talent op dit vlak ligt, hoe je met energien kunt werken en wat je hiermee voor anderen kunt betekenen.

 Data

Crystalline Basis vindt plaats op vrijdag 28 juni 2024 op onze opleidingslocatie in Arnhem.

  Kosten

  De kosten voor deelname zijn € 250 p.p. per lesdag. De kosten voor de totale opleiding (Crystalline Basis, Verdieping en Aanvulling) zijn € 750. De opleidingskosten zijn incl. lunch.

  Lestijden

  De lestijden op alle dagen zijn van 10:00 – 17:00 uur.

  Advies

  Wil je meer informatie dan kan je bellen met één van onze adviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

  Aanmelden

  Om je aan te melden voor Crystalline klik je op aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur.

  Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.