Locaties

De InspiratieKamers zijn gevestigd in Arnhem. Het zijn aangename, lichte, trendy ingerichte ruimtes, die alles in zich hebben om een training, workshop of andere bijeenkomst tot een succes te maken.

De locatie heeft een “actieve” werkruimte in het midden. De ruimte aan de voorzijde van de InspiratieKamers heeft een rustig gedeelte met aangename banken en open haard en een extra werkruimte in het “sous” gedeelte. Op deze wijze kan zowel plenair als op 3 aparte plekken gewerkt worden.

De InspiratieKamers zijn van alle gemakken voorzien: alle (audivisuele) middelen en faciliteiten (beamer, projectiescherm, draadloos internet, moderne keuken). Desgewenst is ook volledige catering beschikbaar (lunch, borrel, diner), verzorgd door de trendcateraar FestiFood.

De InspiratieKamers zijn centraal gelegen in Arnhem en goed bereikbaar zowel per auto als met openbaar vervoer (ligt 3 min. lopen van station).

Adres

de InspiratieKamers
Kastanjelaan 9
6828 GH Arnhem
Boekingen: 06 – 46432547

Meer info: vergaderlocatie de InspiratieKamers te Arnhem

Parkeren

De InspiratieKamers zijn prima bereikbaar met openbaar vervoer. Station Arnhem Centraal is 20 min. lopen en Station Arnhem Velperpoort is 5 min. lopen. Als je toch met de auto komt, kan je goed parkeren bij de parkeergarage van Station Velperpoort (5 min. lopen) of de parkeergarage Musis (7 min. lopen). Parkeren in het Spijkerkwartier wordt ontraden vanwege de hoge parkeertarieven en is dus ook niet nodig.