Gepersonaliseerde Opleiding

Dit aanbod is speciaal bestemd voor mensen, die vrij plotseling boventallig zijn geworden of vrijwillig gestopt zijn met hun huidige werkzaamheden en nu op zoek zijn welke richting zij uit willen.

Bij deze opleiding krijg je een personal life coach, die je begeleidt op dit traject. Samen ga je een opleidingspakket samenstellen, dat precies bij je past. Het kan bestaan uit modules in Nederland, maar ook uit reizen, de Transformatiereis of andere speciale trajecten, die helemaal bij jou passen. Samen met je personal coach bepaal je hoe de opleiding eruit gaat zien. Dit traject kan je ook tijdens de opleiding nog worden bijgestuurd.

Tijdens de opleiding heb je één keer per maand een afspraak met je coach, waarin je bespreekt hoe de voortgang van de opleiding gaat, maar ook hoe je er zelf voorstaat, wat je tegenkomt, wat je wil ontwikkelen, ontdekken, overwinnen of leren.

Binnen dit speciale traject is het mogelijk om je creatief mentaal, emotioneel en spiritueel te ontwikkelen, maar kan je ook keuzes op het gebied van persoonlijke groei maken of het behalen van een persoonlijke doelstelling. Er zijn mensen die via dit traject omgeschoold worden, maar je kunt het ook gebruiken tijdens een sabbatical als persoonlijke inspiratie.

In deze opleiding draait het om jou, om jouw keuzes. Wij bieden je zoveel mogelijk inspiratie, bewustzijn en steun bij de stappen, die jij wil gaan zetten op je eigen pad. Wij helpen je dit pad uit te stippelen, wij helpen je de juiste keuzes te maken, maar wij helpen je ook stil te staan bij levensvragen, zingeving, toekomstplannen, dilemma’s waar je voor staat of dromen die je wil realiseren.

Of je nou op weg bent naar een topfunctie of op zoek bent naar de essentie van het leven of op zoek bent naar je eigen missie. Of dat je aan de slag wil met je eigen talenten of de waarde van je leven wil onderzoeken, nieuwe dingen wil leren, nieuwe wegen bewandelen, wij kijken samen met jou hoe je geïnspireerd kan worden en we onderzoeken samen met jou wat de beste en meest waardevolle weg is voor jouw leven nu.

Bij deze opleiding kan je keuzes maken uit ons hele opleidingspakket, maar er zijn ook interne trainingen die niet op deze website staan. Jouw opleiding wordt helemaal voor jou op maat gemaakt.

Kosten

De kosten zijn op aanvraag afhankelijk van het opleidingpakket waarvoor je kiest.x

Advies

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de Gepersonaliseerde Opleiding klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur.

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.