Kennismaking Systemisch Werk op 5 november 2023

Home Systemisch 350x200

Op zondag 5 november organiseert de Academie voor Innovatief Trainen in samenwerking met SPOTCER een hele bijzondere kennismakingsdag met Systemisch Werken. Heb je weleens van systemisch werken gehoord? En wil je nu eindelijk eens ervaren wat het echt is? De magie van systemisch werken blijft iets wat je alleen maar in de praktijk kan ervaren.

Op deze dag kun je ervaren hoe het is om in een opstelling te staan en mag je ook je eigen casus inbrengen. De trainers van de Academie hebben jarenlange ervaring met systemisch werk en begeleiden deze dag.

Kosten

  • De deelname aan Kennismaking met Systemisch Werk bedraagt € 150,- p.p. (incl. lunch). Ben je lid van SPOTCER dan is deze dag geheel gratis. 

Advies

Wil je meer informatie dan kan je bellen met één van onze adviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor Kennismaking Systemisch Werk klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur.

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.

De Academie voor Innovatief Trainen • Kastanjelaan 9 • 6828 GH Arnhem • 06 42 89 85 48info@deacademievoorinnovatieftrainen.nlPrivacy Statement