Magic Marrakech

20 – 24 juni 2024

4 dagen ondergedompeld worden in de Magie van Marrakech, de Stad van 1001 Nacht. Logeren in Paradis369, een magische plek waar je in de verte het Atlasgebergte kan zien en ’s morgens gewekt wordt door de moskee en de vogels. Het is er stil, je hoort er alleen maar vogeltjes terwijl de plek toch midden in de Oude Medina ligt, vlak bij de Souks en 5 min. lopen van Jemnaa el Fna, het grote plein van Marrakech.

In deze 4 dagen leer je de magie van Marrakech kennen. ’s Morgens is er yoga en ochtendmeditatie en een heerlijk Marokkaans ontbijt op het dakterras. Daarnaast zijn we deze dagen bezig met het bezoeken van bijzondere plekken in Marrakech, wandelingen maken in de Souks, maar ook uitjes naar kleine Berberdorpjes in het Atlasgebergte, wandelen in de natuur, lokale markten bezoeken en workshops Marokkaans koken. We gaan een avond gezamenlijk eten op het grote Jemnaa el Fna plein vol waarzeggers, slangenbezweerders, buikdanseressen, etc. Maar we gaan ook op bezoek bij de echt lokale bevolking.

In Paradis369 kan je gebruik maken van de Finse sauna en de Marokkaanse hammam, kun je je laten masseren en zijn er speciale healing-sessies om beter in je vel te komen. Verder is er styling advies, een middagje shoppen in de trendy boetiekjes van Marrakech en bezoeken aan plekken, die je zelf nooit zou kunnen vinden. Want Marrakech is de Stad van 1001 Nacht. Achter ieder deurtje zit weer een deurtje. In deze 4 dagen openen we het deurtje voor jou, zowel deurtjes naar binnen als naar buiten. Je leert de stad op een bijzondere manier kennen. Er wordt heerlijk voor je gekookt en goed voor je gezorgd.

Je kunt samen komen met je vrienden of vriendinnen of met je partner. Maar ook als je alleen komt is het een onvergetelijke ervaring. Wij hebben altijd een leuke groep mensen in huis en uit deze dagen zijn al vele lange vriendschappen voortgekomen. Want het is ook fijn om in je leven weer eens nieuwe mensen te ontmoeten.

Verblijf en Kosten

Je verblijft op een 2, 3 of 4 pers. kamer. De kosten zijn incl. verblijf, transport, eten, drinken, uitjes en overige activiteiten:

  • € 850 p.p. op een 2-pers. kamer
  • € 750 p.p. op een 3/4-pers. kamer
  • Leden van SPOTCER krijgen 25% korting op deze bedragen

Deze prijzen zijn excl. je vlucht naar Marrakech, die is retour tussen € 100 – € 200 vanuit Nederland (in sommige tijden iets duurder). Je kunt vliegen met Ryanair of Transavia. Wij komen je ophalen van het vliegveld in Marrakech.

Advies

Wil je meer informatie dan kan je bellen met één van onze adviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om even video te bellen of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de Summerschool echt iets voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor Magic Marrakech klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur.

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.