Marrakech Retreat (30 juni – 4 juli)

Ontwikkel je heldere vermogens

Van 30 juni – 4 juli organiseren wij een speciale retreat in Marrakech. Deze retreat is bestemd voor mensen die meer willen leren te vertrouwen op hun gevoel, hun hart en hun intuïtie en hun heldere vermogens meer willen leren te ontwikkelen. Naast meditatie, visualisaties, creatieregie en systemisch werk, wordt er ook gewerkt met Crystalline. Dit is een speciale methode om te leren channelen, om te leren werken met beelden en je intuïtieve kanalen te heropenen.

Iedereen heeft in wezen toegang tot heldere vermogens, helder voelen, helder zien, helder weten, helder horen, helder handelen. We hebben allemaal één van deze talenten ter beschikking. Maar we hebben niet geleerd, hoe we daar maximaal gebruik van kunnen maken en hoe we daarop kunnen leren vertrouwen.

In deze 5 dagen onderzoeken we waar jouw helderheid zit en leer je hoe je hem kunt ontwikkelen. Je leert de Crystalline-methode aan, waardoor je meer contact krijgt met je ziel, je missie, je doel en je levensvragen waarom je op aarde bent en wat je hier komt brengen en leren.

De retreat staat onder leiding van Anita van der Lans en Maud Verdel. De training wordt gegeven in Riad Paradis369, een schitterende, stille plek waar je wakker wordt met de vogels en de moskee.

We zullen veel werken op het dakterras met uitzicht op de Atlas, maar maken ook uitstapjes naar het prachtige Atlasgebergte zelf, waar we ook sessies zullen geven. Paradis369 ligt midden in het hart van de Oude Medina, vlak bij de Souks, de kleine winkeltjes en het grote Jemnaa el Fna plein. Tussen de lessen door is er genoeg tijd om even te shoppen of rond te kijken in het magische Marrakech.

We gaan samen eten op het grote Jemnaa el Fna plein en een bezoekje brengen aan de beroemde Koranschool van Marrakech, die op een paar minuten afstand van Paradis369 ligt. Verder is er in de Riad een Finse sauna en een Marokkaanse hammam, die je elke dag kunt gebruiken en zijn er speciale ontspannings- en massagesessies.

Elke ochtend na de meditatie wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd op het dakterras. Verder wordt er gezond gekookt en is er een kookworkshop. En we doen een shopping-tour langs alle kleine leuke boetiekjes die Marrakech rijk is.

Kosten

De kosten bedragen:

  • € 1.500 p.p. op een 1-pers. kamer
  • € 1.400 p.p. op een 2-pers. kamer
  • € 1.300 p.p. op een 3/4-pers. kamer
  • Leden van SPOTCER krijgen 25% korting op deze bedragen

Deze bedragen zijn incl. verblijf, training, alle maaltijden, alle activiteiten, excursies en transport en excl. vliegreis. 

Advies

Wil je meer informatie dan kan je bellen met één van onze adviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om even video te bellen of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de Marrakech Retreat echt iets voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de Marrakech Retreat klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur.

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.