Mission Possible

Kom je leren wat er in dit leven allemaal wel mogelijk is? Maak jouw leven Possible! In deze opleiding leer je alles wat je nodig hebt om jouw leven te doen stromen, om weer zelf paden te maken in plaats van bestaande wegen te bewandelen. Je leert realiseren wat jij op aarde wilt neerzetten. Je kunt het mogelijk maken, want we leren je creëren vanuit je gevoel. Wat wordt er bedoeld, als we gaan denken vanuit ons hart? Is het leven maakbaar? Wat is creatie? We werken met jou aan je persoonlijke transformatie punten. Er wordt inzichtelijk gemaakt, wat er nog tussen jouw en je hoogste waarde op aarde in staat en bestaande obstructies worden opgelost. Leven in eenheid, rust en vertrouwen ervaren in jezelf, het aanleren van de crystalline-methode om je heldere vermogens te ontwikkelen? We laten je ervaren, dat het allemaal mogelijk is in Mission Possible!

De opleiding

De opleiding Mission Possible bestaat uit 5 live modules van 1 dag en 2 online modules van elk 1 dagdeel.

5 live modules

 • Module 1: Basisdag (do 8 sept)

  In deze eerste module gaan we werken met Transformatie. Wat is transformatie? Wat zijn je persoonlijke transformatie punten? Wie ben ik (wat is mijn aard, persoonlijkheid, ziel, geest)? We maken een begin met een blauwdruk van wie jij in de kern bent en welke stukken van jezelf op dit moment in jouw leven interessant zijn om te onderzoeken.
  Op deze Basisdag breng je jezelf in kaart en doen we praktische systemische oefeningen om meer zicht te krijgen op jezelf, het systeem, je beperkende overtuigingen, je missie en je mogelijkheden.

 • Module 2: Systemisch Werken (vr 9 sept)

  Op deze dag gaan we aan de slag met systemisch werken. Systemisch werk is een ontzettend heldere manier om inzicht te krijgen in jouw systemen. Alles is een systeem, dus we kunne alles opstellen wat voor jou interessant is. Denk hierbij aan je gezin, je werk, je lichaam, je relatie met je hogere zelf, familielijnen, je ziel, je ego en je geest etc. Je maakt kennis met allerlei manieren van opstellen, organisatieopstellingen, familie-opstellingen, flits opstellingen, creatie-opstellingen en je leert stap voor stap meer vertrouwen te hebben over de wijsheid van het systeem. 

 • Module 3: Creatieregie, Scenario-denken en FutureFocusField (do 22 sept)

  Is het leven maakbaar? Of niet? Kunnen we de toekomst voorspellen? Of overkomt de toekomst ons? In hoeverre is het mogelijk om invloed uit te oefenen op onze eigen toekomst? Wat hebben we wel en wat hebben we niet in de hand? Hoe kunnen we wensen werkelijkheid laten worden? We werken met scenario-interviews en we behandelen de FutureFocusField-methode. Je leert in hoeverre je creator bent van je eigen leven.

 • Module 4: Intuïtieve Ontwikkeling en Ontwikkelen heldere Vermogens (za 24 sept)

  Intuïtieve ontwikkeling is een vorm van begeleiding waarbij het intuïtieve, spirituele vermogen van de mens ruimte krijgt om samen te werken met het praktische en verstandelijke. Bij Intuïtieve ontwikkeling leer je spelenderwijs gebruik te maken van je intuïtieve vermogens. Iedereen heeft in principe heldere vermogen. En dit is de tijd, dat we deze vermogens meer en meer mogen gaan ontwikkelen. We gaan onderzoeken waar je persoonlijke helderheid zit. Ben je helder voelend, helder wetend, helder horend, helder handelend, helder sprekend, helder ruikend of helderziend? Via welke ingang werkt jouw intuïtie het best? 

 • Module 5: Systemisch Coachen (do 29 sept)

  Je leert in deze module werken met systemisch coachen. Hierin zetten we systemisch werk in bij 1 op 1 vraagstukken. Dit is een krachtig middel om inzicht te krijgen in je systemen, inzicht in welke prioriteiten je in je leven hebt, waar de energie vastzit en waar blokkades zitten. Systemisch coachen is zeer doeltreffend om de vraag achter de vraag boven water te krijgen. Hierbij gebruiken we o.a. bordopstellingen om tijdens coachgesprekken simpel en snel systemisch werk in te kunnen zetten.

   

2 online modules

Tijdens de online modules wordt je persoonlijk proces besproken van jou en van je medecursisten. De data worden nog later bekend gemaakt.

Data

De opleiding Mission Possible wordt gegeven op 8, 9, 22, 24 en 29 september (live modules van een hele dag van 10:00 – 17:00 uur). De data voor de online modules van 1 dagdeel worden later nog bekend gemaakt. 

Algemene info

Het studiemateriaal is gratis en wordt op de eerste dag van de opleiding verstrekt. De studiebelasting is ongeveer 36 uur. Het instroomniveau van deze opleiding is MBO/HBO.

SPOTCER

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsorganisatie SPOTCER. Deze organisatie controleert coachopleidingen en certificeert coaches, maar helpt ook startende coaches bij het zoeken van passende klanten. Daarnaast is onze coachopleiding ook erkend door de CRKBO. Het instroomniveau van deze opleiding is HBO, maar de opleiding staat ook open voor MBO-ers. Een examenpoging mag één keer worden herkanst.

Hoe zet ik mijzelf in de markt?

De Academie organiseert in samenwerking met beroepsorganisatie SPOTCER voor iedereen die een erkend diploma heeft een workshop “hoe zet ik mijzelf in de markt”. Op deze dag krijg je allerlei handige tips hoe je als ZZP-er voor jezelf kan beginnen of hoe je samen een groepspraktijk op kan zetten, hoe je aan klanten kan komen, etc. Daarnaast verzorgt SPOTCER in samenwerking met de Academie ook intervisiedagen voor startende trainers en coaches. Ook deze “coaching on the job” is de eerste maanden na je eindexamen gratis.

Locatie

De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers te Arnhem. 

Kosten

 • € 2.500 als je de opleiding zelf betaalt of ZZP’er bent (je hoeft dan geef btw te betalen, omdat we een CRKBO geregistreerde opleiding zijn).
 • € 2.750 (excl. btw) als je werkgever of een instantie de opleiding voor je betaalt.

Aanvraag van € 1.000 subsidie van STAP-budget is mogelijk. 

Vergoeding Scholing

Veelal worden de kosten voor deze opleiding vergoed door de werkgever, maar er zijn ook al heel veel deelnemers die de opleiding vergoed hebben gekregen als reïntegratie traject (en/of gesubsidieerd als deel van een reïntegratie- of omscholingstraject). Je kunt hierover navraag doen bij ons of bij de instantie die jou op dit moment begeleidt.

Advies

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de opleiding Mission Possible klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur.

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.