Korte Opleiding Trainer/Coach

Summerschool Persoonlijke Transformatie

Wil je deze zomer een aantal dagen echt investeren in je persoonlijke ontwikkeling en transformatie, dan is onze Summerschool misschien iets voor jou. Het zijn 4 dagen in Arnhem waarin gewerkt wordt met allerlei verschillende methodes en technieken met als doel jouw persoonlijke transformatie. We werken o.a. met yoga, meditatie, systemisch werk, healing, visualisatie, creatieregie.

Het zijn 4 intensieve dagen waarin je nieuwe wegen kunt ontdekken, andere mensen kunt leren kennen en energie en inspiratie kunt opdoen om je frequentie te verhogen. Je kunt intern verblijven, thuis slapen of in een hotel.    

Het programma is elke dag van 8 uur ’s morgens tot 22:00 uur. ’s Avonds kan je meedoen aan kook-workshops, zangworkshops, buikdansen, e.d.

Data en Locatie
Van vrijdag 9 t/m maandag 12 juli in onze InspiratieKamers in Arnhem.

Kosten: € 1.500

Advies
Je kunt een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen door hier te klikken.

Korte Opleiding Trainer/Coach

Crystalline

 

Crystalline is een methode waarin je stap voor stap leert om je heldere vermogens te ontwikkelen. Door meditatie leer je ontdekken via welke zintuigen je informatie binnenkrijgt. Kun je helder zien, helder horen, helder voelen, helder weten, helder handelen? Dit is voor iedereen anders. Op de juiste manier gebruik maken van je intuïtie kun je leren. De Crystalline-methode is een beproefde methode voor mensen die het gevoel hebben, dat ze hun eigen heldere vermogens meer willen leren te ontwikkelen en meer willen leren te vertrouwen op hun eigen gevoel.

Crystalline bestaat uit verschillende fases. En in deze opleiding kan je kennismaken met de methode. Je start met Crystalline Basis, hierin leer je de basisvaardigheden. Daarna kan je doorgaan met Crystalline Verdieping en vervolgens met Crystalline Aanvulling, waar je stapsgewijs opgeleid wordt en op je eigen level begeleiding krijgt. Stap voor stap ontwikkel je je eigen persoonlijke heldere vermogen en ontdek je waar je talent op dit vlak ligt, hoe je met energien kunt werken en wat je hiermee voor anderen kunt betekenen.

Datum en Locatie
Crystalline Basis is op vrijdag 28 juni 2024 in onze Inspiratie Kamers in Arnhem.

Kosten: € 250

Advies
Je kunt een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen door hier te klikken.

Korte Opleiding Trainer/Coach

Korte Opleiding Trainer/Coach

Dit is een intensieve Basisopleiding voor mensen die professioneel opgeleid willen worden, maar geen tijd hebben voor lange opleidingstrajecten. Gedurende 2 intensieve dagen (5 dagdelen) leer je de basisvaardigheden van trainer /coach. Je ervaart hoe je interactief, energiek, en inspirerend kunt coachen en trainen. Je krijgt nieuwe innovatieve tools en werkvormen aangereikt en onderzoekt waar jouw kracht ligt en wat de stijl is die bij jou past.

We werken deze 2 dagen o.a. met de vakken Creatief Denken, Kleurprofilering, Coaching en Oplossingsgericht Trainen. Je bent twee dagen in een inspirerende energieke omgeving waar je samen met een kleine groep aan de slag gaat om de basis van het trainers- en coachvak te leren.

Datum en Locatie
Vrijdag 6 en zaterdag 7 september in onze Inspiratie Kamers in Arnhem.

Kosten: € 950

Advies
Je kunt een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen door hier te klikken.

Korte Opleiding Trainer/Coach

EnneagramEvent

 

Op het EnneagramEvent kan je alles te weten komen over het Enneagram. Welk Enneagram-type jezelf bent en hoe je je mentaal, emotioneel en spiritueel kunt ontwikkelen, wat de valkuilen zijn van jouw type, waar je talenten en groeikansen liggen, hoe je relaties met andere types zijn en wat je stress- en ontspanningspunten zijn.

Er is een Enneagram Modeshow en Enneagram theater waar je allerlei mogelijke informatie krijgt over de Eanneagram-types. Het Enneagram is een eeuwenoud diagnostisch instrument, dat men in deze tijd nog steeds gebruikt om het zelfinzicht te vergroten en om transformatieprocessen te versnellen.

Inzicht krijgen in de diverse Enneagramtypes, maar ook op hun onderliggende drijfveren en motieven kan een enorme ondersteuning zijn in elk vakgebied. Coaches, leraren, trainers, trainingsacteurs, mensen die in de zorg werken, leidinggevenden, maar ook mensen die in de sales werken  of als je kinderen moet opvoeden, iedereen kan zijn voordeel doen met het Enneagram.

Datum en Locatie
Het EnneagramEvent is op 2 juni in de InspiratieKamers in Arnhem.

Kosten: € 100

Advies
Je kunt een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen door hier te klikken.

Korte Opleiding Trainer/Coach

Online Opleiding tot Online Trainer/Coach

In deze tijd is online werken al helemaal onderdeel geworden van het nieuwe werken. Steeds meer mensen, zowel trainers, coaches als ook cursisten en coach klanten zien de voordelen van online werken in. Je hoeft je huis niet meer uit en kan gewoon deelnemen aan online sessies wanneer het jou het beste uitkomt. Het bespaart tijd, geld, ruimte en kostbare energie.

Speciaal voor mensen die online willen leren trainen of coachen en voor mensen die de voordelen van online studeren willen, is er nu een complete online opleiding tot Online Trainer of Online Coach. Omdat online werken een andere manier van werken vraagt leer je in deze opleiding hoe je je coach klanten of deelnemers kunt bereiken, hoe je online werken in je voordeel kunt gebruiken, je leert specifieke werkvormen voor online werken en hoe je deze maximaal in kunt zetten.

Opzet 

  • 2 basissessies online Werken
  • 6 online modules naar keuze
  • 1 Voorbereidings- en oefensessie
  • 1 Examen sessie

Datum
Aanvang: wordt binnenkort op deze site bekend gemaakt.

Kosten: € 950

Advies
Je kunt een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen door hier te klikken.