Relatie-APK

De Relatie-APK is geen therapie. Het is gewoon een ontzettend leuke, inspirerende, hartverwarmende opknapbeurt voor je relatie. De meesten van ons hebben een druk leven, werk, gezin, vrienden, familie, druk, druk, druk. En er blijft maar weinig tijd over voor dat wat het meest van waarde is in ons leven, nl. onze relatie.

De Relatie-APK is een korte reis door Marokko, die je samen met je partner maakt. Je krijgt een klein autootje en alles is geregeld. Je overnacht op mooie plekken, kleine hotels, bijzondere Riads, Kasbahs, tenten. Allemaal romantisch en heel goed verzorgd. Elke avond is het weer een verrassing waar je terecht komt. Je rijdt een prachtige route dwars door Marokko. Je luncht in unieke restaurantjes en komt op plekken waar je anders nooit zou komen.

Alles is verzorgd, van tevoren geregeld en in orde. Dus je hoeft je geen zorgen te maken. De mooiste kamer is aan het eind van de dag weer voor jullie gereserveerd met of zonder ontbijt op bed. Tijdens de reis ben je samen in je eigen autootje met je eigen muziek en zijn er ook allerlei vragen om eens echt samen op een dieper level weer contact te maken en plannen te maken om in de waarde van jullie relatie te investeren. ’s Avonds ontmoet je de paren die ook aan deze reis deelnemen. Je kunt samen eten of een borrel drinken en napraten over de belevenissen van de dag.

We beginnen en eindigen de reis in Marrakech. Het is een uniek en bijzonder gebeuren met veel impact en inspiratie, die je weer doet focussen op de waarde van je relatie. Het brengt wat we allemaal nodig hebben, nl. de passie, de liefde en de waarde weer terug voor dat wat ons het meest dierbaar is: onze partner in het leven.

Data

De data van de eerstvolgende Relatie-APK zijn van woensdag 14 t/m maandag 19 september 2022.

Kosten

De kosten zijn € 1.500 per paar incl. auto, verblijf en alle eten en drinken, excl. vliegreis Marrakech.

Advies

Wil je meer informatie of wil je weten of de Relatie-APK wat voor jullie is, dan kan je bellen met één van onze adviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de Relatie-APK geschikt voor jullie is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de Relatie-APK klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur.

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.