Summerschool Persoonlijke Transformatie (9 t/m 12 aug)

Summerschool Open Up

Wil je deze zomer een aantal dagen echt investeren in je persoonlijke ontwikkeling en transformatie, dan is onze Summerschool misschien iets voor jou. Het zijn 4 dagen in Arnhem waarin gewerkt wordt met allerlei verschillende methodes en technieken met als doel jouw persoonlijke transformatie. We werken o.a. met yoga, meditatie, systemisch werk, healing, visualisatie, creatieregie.

Het zijn 4 intensieve dagen waarin je nieuwe wegen kunt ontdekken, andere mensen kunt leren kennen en energie en inspiratie kunt opdoen om je frequentie te verhogen. Je kunt intern verblijven, thuis slapen of in een hotel.    

Het programma is elke dag van 8 uur ’s morgens tot 22:00 uur. ’s Avonds kan je meedoen aan kookworkshops, zangworkshops, buikdansen, e.d.

Data

Deze Summerschool is van vrijdagmiddag 9 t/m maandag 12 augustus. Op 9 augustus begint het programma om 15:00 uur en duurt tot ong. 22:00 uur. Op 10 en 11 augustus beginnen we om 08:00 uur en eindigen we om 22:00 uur. De laatste dag (12 augustus) beginnen we om 08:00 uur en eindigen we om 16:00 uur ’s middags. Tijdens de avonden kan je meedoen aan kookworkshops, zangworkshops, buikdansen, e.d.

Locatie

De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers in Arnhem. Je kunt intern verblijven, thuis slapen of in een hotel.

Kosten

De kosten bedragen € 1.500 als je de opleiding zelf betaalt (er wordt dan geen BTW geheven) en € 1.750.- excl. BTW als je werkgever of een instantie de opleiding betaald. Als je ZZP’er bent mag je het lage tarief betalen. Al het lesmateriaal en al het eten is bij de prijs inbegrepen.

Als je deze Summerschool volgt en dit najaar één van onze beroepsopleidingen gaat volgen, krijg je voor dit laatste een korting van € 500. 

Advies

Wil je meer informatie of deze Summerschool iets voor je is, dan kan je bellen met één van onze adviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om even video te bellen of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de Summerschool echt iets voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Aanmelden

Je kunt je voor de Summerschool aanmelden door hier te klikken.