Summerschool Arnhem (7 t/m 9 juli)

Deze opleiding zit vol.

Summerschool Open Up

Heb je zin om nieuwe dingen te leren, nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe ervaringen op te doen en weer echt even nieuwe energie te krijgen, maak dan de keus en kom naar de Summerschool Arnhem. Op vr 7 en za 8 en zondag 9 juli organiseren wij weer een intensieve Summerschool met als thema Trainen en Coachen in de Nieuwe Tijd.

Trainen en Coachen in de Nieuwe Tijd

Deze korte 3-daagse trainer/coach opleiding bestaat uit 3 professionele modules. Wil je leren hoe je mensen in deze nieuwe tijd kunt inspireren als coach en als trainer? Ben je op zoek naar inspiratie, input en nieuwe werkvormen? Wil je mensen op een inspirerende innovatieve manier trainen en coachen? Wil je onderzoeken of het vak van trainer en coach iets voor je is? Of wil je jouw eigen stijl van trainen ontdekken en ontwikkelen? Dan is deze intensieve, inspirerende opleiding iets voor jou.

Je krijgt nieuwe tools, methodieken en werkvormen aangereikt waardoor je trainingen en coachingsessies inspirerend en interactief kunt maken. Je kunt zodoende in hele korte tijd de basisvaardigen van het trainen, coachen en creatief denken onder de knie krijgen. Deze opleiding geeft je een energie- en inspiratieboost, waardoor je als trainer of coach zelf weer een bron bent van inspiratie om anderen verder te brengen.

Opzet van deze Summerschool

Deze opleiding bestaat uit 3 dagen:

  • Dag 1: Train de Trainer (vr 7 juli)
  • Dag 2: Coaching (za 8 juli)
  • Dag 3: Inspirerend Trainen en Coachen (zo 9 juli)

Programma van deze trainer/coach-opleiding

 

Dag 1: Train de Trainer (vr 7 juli)

Je leert wat echt inspirerend en transformerend trainen van binnenuit betekent. Je leert diverse interactieve en innovatieve trainers-methodieken en inspirerende werkvormen. Verder besteden we uitgebreid aandacht aan Kleurprofilering volgens het Hersendiagram. Dit is de nieuwste methode om meer kennis te verwerven over je persoonlijke visie, talenten en creatieve intelligentie. Kleurprofilering gaat uit van de hersenwerking. Via testjes wordt gekeken welk deel van de hersenen dominant is (links frontaal, links basaal, rechts frontaal of rechts basaal). Verder leer je werken met interactieve, creatieve en inspirerende trainingstools om mensen in beweging te krijgen. De 1ste dag wordt afgesloten met een kookworkshop waarna de groep gemeenschappelijk eet. 

Dag 2: Coaching (za 8 juli)

We besteden aandacht aan diverse coachingsvaardigheden en -technieken: resultaatgericht coachen, intuïtieve coaching, individuele coaching, teamcoaching, oplossingsgericht coachen, provocatief coachen, inspirerend coachen en life coaching. Aan het einde van de 2de dag is er Koken en Coachen en wordt de dag afgesloten met een coachingsdiner. 

Dag 3: inspirerend Trainen en Coachen (zo 9 juli)

Op de laatste dag onderzoek je waar jouw talenten liggen als trainer en coach. Je leert hoe je de geleerde trainings- en coachtools kan inzetten in verschillende situaties en bij verschillende doelen en je gaat samen met anderen een korte workshop maken. Aan het einde van dag 3 worden de certificaten uitgereikt en is er een afsluitende borrel.

Locatie

De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers in Arnhem (de eerste dag van 10:00 – 19:30 uur incl. lunch en diner, de tweede dag van 10:00 – 17:00 uur, incl. lunch).

Je verblijft voor deze opleiding intern in Arnhem. Uiteraard kun je je overnachting zelf ook op een andere manier regelen of gewoon thuis gaan slapen natuurlijk.  

STAP-budget

Voor deze Summerschool kan je op 1 mei STAP-budget aanvragen. De opleiding is dan geheel gratis. 

Kosten

De kosten bedragen € 950.- als je de opleiding zelf betaalt (er wordt dan geen BTW geheven) en € 1.050.- excl. BTW als je werkgever of een instantie de opleiding betaald. Als je ZZP’er bent mag je het lage tarief betalen. Al het lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

Als je dit najaar één van onze beroepsopleidingen gaat volgen, krijg je het volledige bedrag van de kosten van deze Summerschool retour.

 

Advies

Wil je meer informatie dan kan je bellen met één van onze adviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om even video te bellen of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de Summerschool echt iets voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen. 

Aanmelden

Deze opleiding zit vol. Helaas kan je je niet meer aanmelden voor deze opleiding.