Summer Coaching School (18 – 24 juli)

Summerschool Open Up

Ben jij op zoek naar coach-vaardigheden? Heb je een beroep in het onderwijs, in de zorg, als teamleider, vertrouwenspersoon, HR-medewerker of een ander beroep waarbij je veel met mensen te maken hebt? Zoek je naar de tools om in elke situatie mensen verder te kunnen helpen met wat ze daadwerkelijk nodig hebben? Dan is de Summer CoachingSchool echt iets voor jou!

Intensieve Coach-opleiding

Deze Summerschool is een intensieve coach-opleiding voor mensen die in korte tijd coach willen worden. We leren mensen verschillende coach-vaardigheden, o.a. Grow-Model, Systemisch coachen, Kleuren-coachen, Live-coaching, Relatie coachen, Loopbaan coachen, Creatief coachen, Intuïtief coachen, Online coachen, Resultaatgericht coachen, etc.

Deze opleiding is speciaal voor mensen die verdieping zoeken in hun werkgebied met behulp van coach-vaardigheden maar ook als je nog beginner bent is deze opleiding uitermate geschikt. In een afwisselend programma nemen we je mee in de wereld van coaching. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten en workshops, zoals elke ochtend yoga en meditatie, verschillende kookworkshops en nog veel meer.

We gaan voor deze speciale Summerschool naar het prachtige Zuid-Limburg, waar we verblijven in een prachtig oud kasteel. Van 18 t/m 24 juli verblijf je intern en word je helemaal bijgeschoold in de vaardigheden die je als coach nodig hebt. Het is een compacte en intensieve opleiding waarbij je elke dag weer andere coach-technieken leert, steeds weer andere aspecten van het coachen worden uitgelicht en waarbij je heel veel gaat oefenen met diverse coach-tools.

STAP-budget

Voor deze Summerschool kan je op 1 mei STAP-budget aanvragen. De opleiding is dan geheel gratis.  

Kosten

  • De Summer Coaching School kost € 950,- excl. verblijf. Voor deze opleiding kun je STAP-budget aanvragen, dan is deze opleiding zelfs helemaal gratis!
  • Wil je intern verblijven, incl. logies, ontbijt, lunch en diner, dan kost dat € 350 extra. Je verblijft dan op een luxe kamer met badkamer, incl. alle maaltijden.
  • Leden van SPOTCER krijgen 10% korting op deze deelnemerskosten

Advies

Wil je meer informatie over deze Summer Coaching School, dan kan je bellen met één van onze adviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om even video te bellen of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de Summerschool echt iets voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen. 

Aanmelden

Om je aan te melden voor de Summer Coaching School klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur.

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.

De Academie voor Innovatief Trainen • Kastanjelaan 9 • 6828 GH Arnhem • 06 42 89 85 48info@deacademievoorinnovatieftrainen.nlPrivacy Statement