Summerschool Open Up

Heb je zin om je weer te openen voor het leven, nieuwe dingen te leren, nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe ervaringen op te doen en weer echt even nieuwe energie te krijgen na deze lastige tijd, maak dan de keus en kom naar de Summerschool Open Up.

Van 16 – 23 augustus organiseren wij de Summerschool Open Up in een prachtig natuurgebied vlakbij Roermond in Zuid-Nederland. Tijdens de Summerschool worden er elke dag verschillende workshops georganiseerd waar je aan deel kan nemen. Je kan elke dag opnieuw kiezen waar je aan mee wil doen.

 

Data

za 16 t/m wo 23 augustus 2021.

Summerschool Open Up

Workshop programma

De nu volgende workshops staan op het programma:

Creatieregie
Systemisch Werk
Intuïtieve Ontwikkeling
Massage
Improvisiatietheater
Coaching
Creatief Denken
Patroon Doorbrekend Denken
Trainingsacteren
Healing en Meditatie
Intuïtief Schilderen en Tekenen
Persoonlijke Ontwikkeling

De dag begint vroeg en er worden verschillende workshops op 1 dag georganiseerd. Je kan zelf je lesrooster samenstellen. Wij verzorgen heerlijke, gezonde maaltijden. Ook is het mogelijk om de vrije uren door te brengen in het prachtige natuurgebied, te wandelen of een privésessie te doen bij een van onze coaches of therapeuten.

’s Avonds zijn er verschillende thema- en feestavonden, lezingen en bijzondere activiteiten voor iedereen die deelneemt aan de Summerschool.

Je kunt intern verblijven. Dan slaap je op een 2-persoonskamer. Je kunt ook met een camper komen of je kunt kamperen op een camping die op ong. 10 min. rijden afstand is van onze locatie.

Mocht je in de buurt wonen, dan is het uiteraard ook mogelijk om deel te nemen aan ons workshopprogramma, zonder dat je intern verblijft.

Workshop programma

De nu volgende workshops staan op het programma:

• Prijs voor 1 week intern, incl. deelname aan alle workshops naar keuze, alle maaltijden en interne slaapplek: € 1.250;
• Deelname aan workshopprogramma zonder intern verblijf of maaltijden: € 750;
• Losse maaltijden (lunch + diner): € 40;
• Privésessies: € 25.

Advies

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Aanmelden

Om je aan te melden klik je op Aanmelden Summerschool Open Up en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle info (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur. 

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.