Summerschool Spanje (14-20 aug)

Summerschool Open Up

Op een mooie plek niet ver van Alicante en Valencia organiseren wij dit jaar de Summerschool. De Summerschool is bestemd voor mensen, die hun zomervakantie door willen brengen in een retraite achtige omgeving. Elke dag zijn er workshops en activiteiten op het gebied van yoga, meditatie, schilderen, tekenen, systemisch werk, massage, healing, coaching, persoonlijke ontwikkeling, creatieve ontwikkeling en intuïtieve ontwikkeling.

Je slaapt op een luxe 2-persoonskamer met eigen badkamer. Er wordt heerlijk voor je gekookt. Je kunt je dagen zelf indelen zoals je zelf wil. je kunt veel activiteiten doen of aan het zwembad liggen of naar een van de kleine baaien in de buurt. Je kunt ook naar het vlakbij gelegen Moraira. Het centrum van dit stadje heeft leuke terrassen en winkels en een mooie haven.

Summerschool

Met de Summerschool combineer je je vakantie met activiteiten, ontmoet je nieuwe mensen en nieuwe visies, waardoor je je blik kan verruimen, je netwerk uit kunt breiden, tot rust kan komen, maar ook lekker bezig kan zijn met je gezondheid en je persoonlijke ontwikkeling.

Vliegen

Je kunt vliegen naar Alicante of Valencia. Als je op Alicante vliegt, komen we je ophalen van het vliegveld en brengen we je aan het einde van de Summerschool daar weer terug.

Kosten

De kosten voor deelname aan de Summerschool Spanje bedragen € 1.450. Deelname aan alle workshops, logies en alle maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. Je moet zelf je vliegticket boeken en betalen. 

Advies

Wil je meer informatie over de Summerschool Spanje, dan kan je bellen met één van onze adviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om even video te bellen of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de Summerschool Spanje echt iets voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de Summerschool Spanje klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle informatie en de factuur.