Terugkomdag op 4 november 2023

Op zaterdag 4 november organiseert de Academie voor Innovatief Trainen in samenwerking met SPOTCER een ‘Terugkomdag’. Een dag voor alle coaches en trainingsacteurs die al aan de Academie zijn afgestudeerd. Speciaal voor mensen die van de opleiding hebben genoten, het leuk hebben gevonden en er nog meer uit willen halen.

Je kan op deze dag nog meer verdiepen, oefenen met coachgesprekken en met lastige situaties, je krijgt de kans om moeilijke gesprekken te oefenen en je leert werken met trainingsacteurs. Voor de trainingsacteurs is het ook een uitgelezen kans om nog eens extra te spelen en feedback krijgen op je spel en gespreksdynamiek. Natuurlijk is het ook leuk om de deelnmers van jouw opleiding weer eens terug te zien en bij te praten!

Kosten

  • De deelname aan de Terugkomdag bedraagt € 150,- p.p. (incl. lunch). Ben je lid van SPOTCER dan is deze dag geheel gratis. 

Advies

Wil je meer informatie dan kan je bellen met één van onze adviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de Terugkomdag klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur.

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.

De Academie voor Innovatief Trainen • Kastanjelaan 9 • 6828 GH Arnhem • 06 42 89 85 48info@deacademievoorinnovatieftrainen.nlPrivacy Statement