4-daagse Transformatie opleiding

The Magic of a New Beginning

De wereld gaat weer open en we vinden het leuk om jullie nu net voor de echte lente begint een 4-daagse Transformatietraining aan te bieden. Een training waar je je kunt bezighouden met je persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Vanuit de vragen als: wie ben ik, wat is mijn missie, wat kom ik doen op deze aarde, waar sta ik nu, hoe kan ik van waarde zijn, hoe zet ik deze waarde op aarde, hoe kan ik mijn verleden loslaten, hoe kan ik een nieuw begin maken, wat is de weg van 3d naar 5d, hoe kan ik mezelf verbinden met een hoger bewustzijn, hoe kan ik meer vreugde, vrijheid en voorspoed in mijn leven toelaten, hoe kan ik mijn heldere vermogens ontwikkelen?

We werken met allerlei verschillende methodes en technieken: meditatie, visualisatie en creatietechnieken, systemisch werk, ademwerk, crystalline, visie-ontwikkeling. We zijn met een kleine groep en er is veel persoonlijke aandacht voor ieders proces en ontwikkeling. Je kunt echt antwoorden krijgen op persoonlijke vraagstukken en er is echt gelegenheid om ruimte te maken om even volledige aandacht te hebben voor jezelf en je eigen ontwikkeling. Je bent weg uit de waan van de dag en deze 4 dagen kunnen enorm veel impact hebben.

 

Zin in 4 magische dagen?

Je kunt deze 4 dagen ook gebruiken om te onderzoeken of je verder wil met een transformatietraining en een opleiding tot transformatietrainer / systemisch werker, life coach, etc. Mocht je ervoor kiezen om na deze 4-daagse een beroepsopleiding bij ons te volgen, dan krijg je op die beroepsopleiding € 1.000 korting van ons.

Deze 4-daagse training is voor iedereen die even value time wil voor zichzelf om zich te focussen op zijn persoonlijke ontwikkeling en transformatie.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 1.500 p.p. Mocht je ervoor kiezen om na deze 4-daagse een beroepsopleiding bij ons te volgen, dan krijg je op die beroepsopleiding € 1.000 korting van ons.  

Data en Locatie

Deze 4-daagse Transformatie opleiding wordt gegeven van donderdag 7 t/m zondag 10 april op een ruime locatie in Bant (bij Emmeloord), waar je ook overnacht.  

 

Advies

Wil je meer informatie dan kan je bellen met één van onze adviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de 4-daagse Transformatie opleiding klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur.

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.