the Magic of a New Beginning

2022

Een jaar met genoeg of meer dan genoeg gezondheid, geluk, geld, vreugde, vertrouwen en vrijheid. De vraag is en blijft: “to be or not to be?” Want ben jij komend jaar aanwezig? Ben jij aanwezig in je eigen rijkdom, vrijheid en vreugde? Ben jij op die trilling aanwezig? De trilling waar geen tekort meer bestaat? Een jaar vol ervaringen. Een jaar waar de weg zich elke dag aan jou zal openbaren. Waar jouw bedoeling samenvalt met dé bedoeling, met God’s bedoeling. Waar je de dualiteit als een zegen ervaart en liefde en bewustzijn als je hoogste goed.

Een jaar waar jij de kans krijgt om opnieuw te beginnen. Opnieuw te beginnen om de waarde en de magie van het leven te ontdekken. Om de kracht en de magie van de aarde te ontdekken en om je waarde op aarde te zetten. De waarde en de missie van je ziel.

Heb jij het gevoel dat je hier al voor gekozen hebt? Dan is deze training een heel mooi, nieuw begin. Je krijgt een masterclass met magische tools om je trilling te verhogen. Je leert creëren en discreëren en magische bewustzijnstechnieken om je leven opnieuw vorm te geven. Je leert je afstemmen op een hoger bewustzijn. En je krijgt les in Crystalline Meditatie om je heldere vermogens verder te ontwikkelen.

 

Zin in 3 magische dagen?

  • De eerste training is direct in de eerste week van 2022, na de nieuwe maan van 2 januari, in Jordanië van 3 – 9 januari 2022. Deze training zit helemaal vol.
  • De tweede training The Magic of a New Beginning is in Arnhem. Je verblijft intern van 14 t/m 16 januari 2022. Er is plaats voor 8 deelnemers. Deze training zit inmiddels ook alweer helemaal vol.
  • De derde training is van 20 t/m 22 januari in Arnhem. Ook deze is al helemaal volgeboekt.
  • De vierde training is van 28 t/m 30 januari en is ook in Arnhem. Hier zijn op dit moment nog plaatsen vrij. Maar omdat we intern en met een kleine groep werken, zitten we dus snel vol. Als je interesse hebt of je een plek wil reserveren, laat dit ons even telefonisch, per app of per mail (info@deacademievoorinnovatieftrainen.nl) weten. 

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 950 p.p. Dit is incl. verblijf, alle maaltijden en drankjes. 

Advies

Wil je meer informatie dan kan je bellen met één van onze adviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor the Magic of a New Beginning bel 06-42898548 of stuur een mailtje naar info@deacademievoorinnovatieftrainen.nl