Transformatietraject

Het Transformatietraject is een reis van 3D naar 5D

Als je iets nodig hebt, vraag het
Als je iets wil zeggen, zeg het
Als je iets wil doen, doe het

Het leven is simpel, maar als mens zijn we behoorlijk verkrampt, verward en ingewikkeld geworden. We doen niet meer wat we willen, vragen niet meer wat we nodig hebben, vertrouwen niet meer op ons gevoel en zeggen niet meer wat we eigenlijk willen zeggen. We zijn bang voor oordelen, doen ons best, passen ons aan, maar weten niet eens aan wie. Best ingewikkeld dus.

Toch is de oplossing simpel. We kunnen ons namelijk ontwikkelen. Stap voor stap als een ui, laagje voor laagje, wikkeltje voor wikkel tot de kern overblijft. Zoals een rups een vlinder wordt, is er ook voor de mens ook een andere dimensie op aarde. Dat is transformatie.

Nu na de coronacrisis wordt er een nieuw tijdperk ingeluid. We zien dat er in de wereld om ons heen verschillende bewustzijnsniveaus zijn en krijgen daardoor te maken met een totaal nieuwe werkelijkheid. De realiteit ziet er anders uit dan voor het coronatijdperk. En we worden allemaal uitgedaagd om te zoeken naar nieuwe wegen en nieuwe mogelijkheden om de wereld opnieuw vorm te geven.

3D is het bewustzijn dat het leven niet makkelijk is door je jeugd, door omstandigheden, door dagelijkse plichten zit je vast in de situatie die je niet snel op kunt lossen. Ook stel je dingen vaak uit, omdat je er geen tijd voor hebt of geen zin. Je leeft in de waan van de dag. In de hoop, in de wens, in het verlangen of bij sommigen in het zeker weten, dat het straks anders en beter zal zijn.

4D is het bewustzijn, dat je aan het ontwikkelen bent. Je bent op zoek gegaan, in beweging gekomen en hebt keuzes gemaakt om op een andere manier te gaan leven. Meer naar je gevoel te luisteren, meer tijd voor jezelf, je gezin en de dingen die je werkelijk raken. Je bent je op alle lagen aan het ontwikkelen: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Je gewoontes zijn aan het veranderen en je omgeving sluit soms veel minder goed aan op dat waar je mee bezig bent. Toch wordt je leven steeds rijker, je ervaart meer, soms ook meer pijn of verdriet, maar je leven verdiept zich.

5D-bewustzijn is het bewustzijn, dat je hier op aarde gekomen bent om voluit te leven. Het verschil met een 3D- of een 4D-bewustzijn is, dat je de dingen die je doet niet meer doet “om”, omdat je iets wil ……, omdat je straks …., omdat je wil voorkomen dat ……. Kortom je leeft niet meer om dingen tot stand te brengen en je hebt ingezien dat “om” een omweg is. In een 5D-bewustzijn leef je vanuit. Je bent thuis, je bent aangekomen op deze aarde, je leeft in het nu-bewustzijn. En kan in dat bewustzijn ook alles direct realiseren.

Je beseft dat je verbonden bent en één met de aarde, de natuur, God en de mensen om je heen. Je beseft dat de wereld een spiegel is van jezelf. En dat dus elke strijd, elk verzet, elke “ik” en elke wil nooit op te lossen is buiten jezelf.

Wij van de Academie voor Innovatief Trainen zijn de afgelopen 20 jaar pioniers geweest en hebben pioniers opgeleid. We hebben hierdoor een ruime ervaring opgedaan in het vakkundig opleiden van mensen, maar ook in het ontwikkelen van allerlei methodes en technieken, die mensen kunnen helpen bij hun transformatie.

Nu na de coronacrisis is er een heel nieuw bewustzijn op aarde aangekomen. Het is van een luxe een noodzaak geworden om in deze tijd te transformeren, los te laten en aan te komen in een nieuwe werkelijkheid. Een werkelijkheid waarin mensen op verschillende bewustzijnsniveaus leven, een 3D, 4D en 5D bewustzijn. Zodra we het lineaire denken los durven te laten, kunnen we zelf ook gaan ervaren dat een hele nieuwe werkelijkheid zich aan ons openbaart. We gaan op een andere manier leven, denken, voelen, en samenwerken.

Veel mensen zitten nog midden in een transformatietraject, d.w.z. in een reis van 3D naar 5D. Voor deze mensen bieden wij een versneld transformatietraject aan, waarin je stap voor stap kunt ontdekken hoe je jezelf kunt ontwikkelen en af kunt stemmen op een 5D-realiteit.

Opzet van de opleiding

De opleiding bestaat uit 5 modules (lesdagen):

Module 1: Licht op je aarding

Wie ben je? Als mens, als wezen, als ziel, als geest, als persoonlijkheid? Wat is je aard? Je vorm? Je ego? Je talent?
In deze eerste module breng je jezelf in kaart. We gaan praktische oefeningen doen om op alle lagen van je bewustzijn te onderzoeken waar je je mee identificeert fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Module 2: Licht op je verleden

De shit uit je verleden is de mest voor je toekomst. Waar kom je vandaan? Wat neem je daaruit mee? Waar zit of hou je nog aan vast? Hoe zie je je verleden? Wat is belangrijk om mee te nemen naar de toekomst? Waar ben je trots op?
In deze module gaan we beperkende overtuigingen discreëren en energieblokkades oplossen om ruimte te maken voor een levende toekomst. We gebruiken hierbij verschillende technieken o.a. ademwerk, visualisatie, healing, systemisch werk e.d.

Module 3: Licht op je “NU”

In deze module gaan we aan de slag met het aanleren van verschillende meditaties en visualisaties, die je ook thuis kan beoefenen. Je gaat op onderzoek uit waar je eigen helderheid ligt: ben je helder ziend, voelend, wetend, horend, ruikend of helder handelend. Hoe kom je intuïtief aan je informatie?

Module 4: Licht op je toekomst

Hoe ontwikkel je creatiekracht? Wat is creatieregie, hoe pak je de regie over je eigen leven? Hoe werken kosmische en universele wetten? Wat zijn tijdslijnen? Wat maakt je gelukkig en hoe kan je de verbinding met je gevoel en je richting ontwikkelen? Wat is jouw persoonlijke missie en toegevoegde waarde?

Module 5: Licht op hogere leiding en 5D-bewustzijn

Niet meer leven “om”, niet meer leven vanuit een tekort. Maar leven vanuit authenticiteit, overvloed, liefde, dankbaarheid en spontaniteit. In het besef dat alles er is en dat de weg je gewezen wordt. Het klinkt te mooi voor woorden, maar er is gewoon een nieuw bewustzijn op aarde aangekomen. We noemen het 5D en het laat ons een hele nieuwe, andere werkelijkheid zien, die we zelf kunnen en mogen vormgeven. Deze laatste module eindigt met een diner en feestavond.

Optioneel: Ook kun je tijdens de opleiding deelnemen aan een module Grensverleggend Trainen in Marrakech (data zijn op dit moment nog niet bekend) of de Transformatiereis naar de woestijn in Marokko (ook deze data zijn nu nog niet bekend). 

SPOTCER

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsorganisatie SPOTCER. Deze organisatie controleert coachopleidingen en certificeert coaches, maar helpt ook startende coaches bij het zoeken van passende klanten. Daarnaast is onze coachopleiding ook erkend door de CRKBO. Het instroomniveau van deze opleiding is HBO, maar de opleiding staat ook open voor MBO-ers. Een examenpoging mag één keer worden herkanst.

Hoe zet ik mijzelf in de markt?

De Academie organiseert in samenwerking met beroepsorganisatie SPOTCER voor iedereen die een erkend diploma heeft een workshop “hoe zet ik mijzelf in de markt”. Op deze dag krijg je allerlei handige tips hoe je als ZZP-er voor jezelf kan beginnen of hoe je samen een groepspraktijk op kan zetten, hoe je aan klanten kan komen, etc. Daarnaast verzorgt SPOTCER in samenwerking met de Academie ook intervisiedagen voor startende trainers en coaches. Ook deze “coaching on the job” is de eerste maanden na je eindexamen gratis.

Data

Het Transformatietraject wordt gegeven op:

  • Module 1 (Licht op je Aarding): 1 november
  • Module 2 (Licht op je Verleden): 2 november
  • Module 3 (Licht op je “Nu”): 3 november
  • Module 4 (Licht op je Toekomst): 4 november
  • Module 5 (Licht op hogere leiding en 5D Bewustzijn): 5 november

Locatie en overnachten

De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers te Arnhem. Je kunt tussen de eerste en tweede opleidingsdag natuurlijk thuis slapen, maar het is ook mogelijk om in Arnhem te overnachten. Er is een mogelijkheid van Basis-overnachten van “bed op slaapzaal” op de trainingslocatie. Voor wie wat meer luxe wil, kan ook Hotel Karel boeken. Dit is bij de InspiratieKamers om de hoek.

Kosten

  • € 1.750 als je het Transformatietraject zelf betaalt of ZZP’er bent (je hoeft dan geen btw te betalen, omdat we een CRKBO geregistreerde opleiding zijn).
  • € 1.950 (excl. btw) als je werkgever of een instantie het Transformatietraject voor je betaalt

Vergoeding Scholing

Veelal worden de kosten voor deze opleiding vergoed door de werkgever, maar er zijn ook al heel veel deelnemers die de opleiding vergoed hebben gekregen als reïntegratie traject (en/of gesubsidieerd als deel van een reïntegratie- of omscholingstraject). Je kunt hierover navraag doen bij ons of bij de instantie die jou op dit moment begeleidt.

Advies

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor het Transformatietraject klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur.

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.