Waar is jouw werkplek vandaag?

Werkend reizen of reizend werken?

Werken doe je op reis! In de Nieuwe Wereld stijgen we even uit boven de dualiteit. We weten wat het is om thuis te werken. We weten hoe het is om op het werk te werken. Maar 2021 opent hele nieuwe perspectieven. Jij neemt je laptop mee en wij brengen jou naar de allermooiste werkplekken, die er bestaan. Je krijgt daar 3-4 uur per dag de tijd om online te werken. En voor de rest van de tijd ben je op reis. We reizen met Landrovers, dwars door Marokko. Over de Atlas, door rivieren, door de woestijn, door oases naar de Atlantische Oceaan.

Je kunt 5 dagen met ons mee, 10 dagen, 14 dagen of 18 dagen. Je reis altijd met een groep. Je slaapt op schitterende plekken, in Riads, Kasbahs, luxe tenten en je krijgt de mogelijkheid om mee te doen aan yoga, meditatie, creatie regie, systemisch werk, patroon doorbrekend denken, etc.

Dit najaar worden er reizen gemaakt van Marrakech naar de Sahara woestijn, van de Sahara woestijn naar de Atlantische Oceaan en van Marrakech naar de Atlas. Maar we gaan ook naar Jordanië, Noord-Marokko, Spanje, Dubai, en India. De eerst volgende reis gaat naar de Sahara Woestijn, dwars door Zuid Marokko. Je kunt op verschillende plekken instappen in Marrakech of in Agadir.

Hoe ziet de reis in Marokko eruit?

Reisblok 1: Grensverleggend

Je vliegt naar Marrakech. Je wordt afgehaald van het vliegveld en je slaapt de eerste 2 nachten in een Riad in de oude medina van Marrakech. Je maakt kennis met de groep waarmee je op reis gaat, je eet op het wereldberoemde plein Jemnaa El Fna, je wordt gewekt door de moskee. De volgende dag krijg je volop de gelegenheid om Marrakech beter te leren kennen: de markten, de soukhs, de paleizen. ‘s Middags krijg je ruim de gelegenheid om te werken. ‘s Avonds wordt er gegeten op het dakterras of in de patio van de Riad.

Op de derde dag vertrek je in alle vroegte naar het Atlasgebergte. Na een prachtige tocht, kun je wandelingen maken bij de Toubkal, de hoogste berg van Noord Afrika en slaap je op een schitterende plek waar je weer prima kunt werken, met uitzicht op het Atlasgebergte.

De dag daarna gaan we op bezoek bij locals en bezoeken we de berberdorpen in het Atlasgebergte. We rijden een schitterende route dwars door de bergen met prachtige vergezichten en ludieke Marokkaanse dorpjes. We brengen een bezoek aan de Agafay woestijn, een groot woestijngebied in de buurt van Marrakech. ‘s Middags arriveren we op een prachtige locatie waar je de rust krijgt om een aantal uren online te werken. ’s Avonds keren we weer terug naar Marrakech.

Op 29 september zijn we weer terug in Marrakech, waar sommigen die een korte reis doen, die dag weer naar Nederland vliegen.

Vluchten Reisblok 1

 • Heenvlucht: za 25 sept Amsterdam (14:05) – Marrakech (16:55) met Transavia HV5751
 • Terugvlucht: di 29 sept Marrakech (19:30) – Amsterdam (00:15) met Transavia HV5760

Reisblok 2: To the South

Voor wie echt iets wil zien van Marokko, vertrekken we op 1 oktober met landrovers naar het zuiden. We rijden een verschrikkelijk mooie route door het Atlasgebergte om aan te komen in Ait Ben Haddout waar geslapen wordt in de oudste Kasbah van Marokko. Er is daar geen elektriciteit, alleen kaarslicht. En het is een bijzonder avontuur om daar te kunnen overnachten. ’s Avonds is er een diner met kaarslicht. De volgende ochtend vroeg is er meditatie op een schitterende plek en krijg je de gelegenheid om deze oude stad met zijn kleine staatjes goed te bekijken.

De tweede dag (2 oktober) rijden we door de rivieren naar de grootste oase van Afrika. Een prachtige route waar we neerstrijken in een palmentuin aan de rivier, waar we die nacht overnachten. In de middag is er een picknick, wordt er training gegeven op een mooie plek. En ’s avonds eten we gezamenlijk op een idyllische locatie. Middenin de enorme palmentuinen vind je een prachtige plek om even te werken of te relaxen en even te zwemmen in de rivier.

De volgende ochtend (3 oktober) is er meditatie aan de rivier en reizen we door naar Zagora. Daar bezoeken we de woestijnmarkt, de Toearegs en komen we aan bij ons huis in Zagora, een van onze meest geliefde plekjes, de poort naar de Sahara. Daar kan heerlijk gezwommen en gewaterdanst worden in het grote zwembad. En ’s avonds wordt er heerlijk gekookt door Amina, onze vaste huiskokkin.

4 oktober blijven we de hele dag in Zagora. We maken onze eerste ritjes op een kameel. Er wordt gemediteerd en Systemisch Werk gedaan op het dakterras en er wordt een slotfeest voorbereid voor in de avonduren onder de titel “de laatste avond voor de Woestijn”.

Mensen die alleen reisblok 2 meereizen, gaan de volgende ochtend (5 oktober) vroeg vertrekken naar Agadir. Dit is de mooiste route van de hele reis. Je wordt afgezet op de luchthaven van Agadir waar rond 7 uur ’s avonds je vlucht vertrekt naar Amsterdam.

Vluchten Reisblok 2

Heenvlucht: er zijn hier verschillende mogelijkheden:

Op 29 september:

 • Eindhoven (07:20) – Marrakech (10:00) met Transavia HV6533 of
 • Amsterdam (14:10) – Marrakech (17:00) met Transavia HV5751 of
 • Amsterdam (15:55) – Marrakech (18:45) met Transavia HV5759

Of op 30 september:

 • Eindhoven (11:50) – Marrakech (14:35) met Ryanair FR5895 of
 • Amsterdam (15:25) – Marrakech (18:15) met Transavia HV5751
 • Terugvlucht: di 5 oktober Agadir (18:55) – Amsterdam (23:45) met Transavia HV6882

Reisblok 3: Sahara

Op 5 oktober vertrekt de groep vanuit Zagora naar de Saharawoestijn voor een retraite. Er wordt in landrovers naar M’hamid gereisd waarna de reis wordt voortgezet op kamelen naar Chegaga. In het hart van de zandduinen is een bivak voor jullie gereserveerd waar je de nacht doorbrengt onder de sterrenhemel met duizenden sterren boven je. Een kampvuur in de avond, brood dat gebakken wordt in het zand. Er zijn meditaties, je kunt de zon zien ondergaan en weer opkomen en je kunt de magie van de woestijn ervaren. En zelfs in dit bivak in Chegaga zorgen wij voor goed internet en genoeg ruimte om even in te loggen.

De volgende dag kom je ’s avonds weer terug in ons huis in Zagora waar je de nacht doorbrengt en waar we ’s avonds onze ervaringen van de woestijn delen en onze individuele retraites bespreken. Op 7 oktober vertrekken we na het ontbijt naar Taroudant. We reizen een van de mooiste routes van het hele Sahara-traject. We overnachten in Taroudant wat ook wel klein-Marrakech genoemd wordt. De volgende dag (8 oktober) heeft iedereen gelegenheid om inkopen te doen in de Soukh van Taroudant, wordt er uitgebreid geluncht en worden de deelnemers die naar Nederland vertrekken afgezet op het vliegveld van Agadir, waar ’s avonds een vlucht naar Amsterdam vertrekt.

Vluchten Reisblok 3

 • Terugvlucht: vr 8 oktober Agadir (18:50) – Amsterdam (23:40) met Transavia HV6882

Reisblok 4: the Ocean

Voor liefhebbers van de zee, de oceaan, gedurende het laatste reisblok verblijven we op een schitterende plek een strandhuis aan de Atlantische Oceaan. Dit stuk van de reis is om helemaal tot rust te komen. Het huis ligt midden in een natuurgebied aan een kilometers lang zandstrand waar je uren kunt lopen zonder iemand tegen te komen. Het huis heeft zonneterrassen, een zwembad en schitterende kamers en er wordt heerlijk gegeten.

Dinsdag 12 oktober na de lunch reizen we terug naar Agadir waar je ’s avonds het vliegtuig pakt terug naar Amsterdam.

Vluchten Reisblok 4

 • Heenvlucht: vrij 8 oktober Amsterdam (14:55) – Agadir (18:00) met Transavia HV6881
 • Terugvlucht: di 12 oktober Agadir (18:55) – Amsterdam (23:45) met Transavia HV6882

Kosten

“Waar is jouw Werkplek Vandaag” kost per reisblok:

 • € 1.500 als je deze zelf betaalt of ZZP’er bent (je hoeft dan geen btw te betalen, omdat we een CRKBO geregistreerde opleiding zijn).
 • € 1.750 (excl. btw) als je werkgever of een instantie de opleiding voor je betaalt
  Deze kosten zijn excl. vliegtickets.

Advies

Wil je meer informatie of “Waar is jouw Werplek Vandaag” voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor deze reizen klik je op Aanmelden “Waar is jouw Werkplek Vandaag” en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle info (vluchten, tijden, etc.) en de factuur.