Workshop: Hoe zet ik mijzelf in de markt?

3 november 2023

Op deze dag ontvang je allemaal tips hoe je jezelf in de markt kan zetten als coach, als trainer of als trainingsacteur. Een dag speciaal voor beginnende ZZP’ers en voor mensen die al langer zelfstandig werken.

Op vrijdag 3 november organiseert de Academie voor Innovatief Trainen in samenwerking met SPOTCER een workshop met de titel “Hoe zet ik mijzelf in de markt?”.

Op deze dag ontvang je allemaal tips hoe je jezelf in de markt kan zetten als coach, als trainer of als trainingsacteur. Een dag speciaal voor beginnende ZZP’ers en voor mensen die al langer zelfstandig werken. Deze dag gaat erover hoe je je profileert naar buiten toe en hoe je juist die doelgroep aanspreekt die op jou zitten te wachten.

Tijdens deze dag wordt er ook aandacht besteed aan Creatieregie, waarmee je leert hoe je jouw toekomst meer vorm kan geven door kennis te hebben van de Kosmische Wetten. Op deze dag wordt er ook gesproken over intervisiedagen voor coaches en krijg je zicht op hoe je als startende ZZP-er je zaak een energieboost kan geven. Deze workshop (incl. borrel) duurt één hele dag en vindt plaats in Arnhem. 

Kosten

  • De deelname aan de workshop: Hoe zet ik mijzelf in de markt? bedraagt € 150,- p.p. (incl. lunch). Ben je lid van SPOTCER dan is deze dag geheel gratis. 

Advies

Wil je meer informatie dan kan je bellen met één van onze adviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de workshop: Hoe zet ik mijzelf in de markt? klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur.

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.

De Academie voor Innovatief Trainen • Kastanjelaan 9 • 6828 GH Arnhem • 06 42 89 85 48info@deacademievoorinnovatieftrainen.nlPrivacy Statement