Trainen en Coachen met jongeren

De Opleiding

Een intensieve trainingsweek voor mensen die met jongeren werken of met jongeren willen gaan werken. In deze week leer je hoe je kunt trainen en coachen in deze Nieuwe Tijd met jonge mensen. Vaak zijn jongeren wat de weg kwijt, hebben focus en kaders nodig, maar ook ruimte en vrijheid om zich te ontplooien. Balans en focus houden is met name voor jongeren heel erg belangrijk, omdat ze in deze chaotische tijd vaak verdwalen in de ruimte en de mogelijkheden.

Je leer in deze week verschillende coachingstechnieken, systemisch werken met jongeren, intuïtieve, mentale en creatieve ontwikkeling. Maar je leert ook de TotalBrainBox-methode, een groot pakket nieuwe denktechnieken en tools om patroon doorbrekend en out of the box te leren denken.

Kortom een week vol met handvatten om het werken met jongeren op een hoger level te brengen. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, want er wordt intensief gewerkt met een kleine groep.

Data

De opleiding vindt plaats van wo 7 t/m di 13 juni.

SPOTCER

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsorganisatie SPOTCER. Deze organisatie controleert trainers- en coachopleidingen en opleidingen tot trainingsacteur, maar helpt ook startende trainers, coaches en trainingsacteurs bij het zoeken van passende klanten.

Daarnaast is onze trainersopleiding ook erkend door de CRKBO. Het instroomniveau van deze opleiding is HBO, maar de opleiding staat ook open voor MBO-ers. Een examenpoging mag één keer worden herkanst.

Om als Trainer en Coach aan de slag te kunnen met een erkend SPOTCER-diploma, waarmee je direct aan de slag kunt gaan, heb je 42 lesuren nodig.

Hoe zet ik mijzelf in de markt?

De Academie organiseert in samenwerking met beroepsorganisatie SPOTCER voor iedereen die een erkend diploma heeft een workshop “hoe zet ik mijzelf in de markt”. Op deze dag krijg je allerlei handige tips hoe je als ZZP-er voor jezelf kan beginnen of hoe je samen een groepspraktijk op kan zetten, hoe je aan klanten kan komen, etc. Daarnaast verzorgt SPOTCER in samenwerking met de Academie ook intervisiedagen voor startende trainers en coaches. Ook deze “coaching on the job” is de eerste maanden na je eindexamen gratis.

Kosten

De kosten voor deze opleiding bedragen € 1.450. Voor deze opleiding kun je op 28 februari STAP-budget aanvragen (subsidie van max. € 1.000). 

Advies

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen.

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de opleiding Trainen en Coachen met jongeren klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Als je STAP-budget wil aanvragen, vink dan aan dat je een STAP-aanmeldingsbewijs van ons wil ontvangen. Dan ontvang je per mail een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en het STAP-aanmeldingsbewijs.