Systemisch Home 350x200

2-daagse Opleiding

Voor je persoonlijke ontwikkeling en voor mensen die met mensen werken of van plan zijn dat te gaan doen. Op 18 en 19 januari 2024: een korte, intensieve en krachtige opleiding. Deze 2-daagse geeft je een boost aan inspiratie, die je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan.

Op deze dag ontvang je allemaal tips hoe je jezelf in de markt kan zetten als coach, als trainer of als trainingsacteur. Een dag speciaal voor beginnende ZZP’ers en voor mensen die al langer zelfstandig werken.

Opleiding Professioneel Trainer

Wil je trainer worden en zoek je naar een degelijke en professionele opleiding waar je ook stage kan lopen in de praktijk? Volg dan deze opleiding! Start 18 en 19 januari 2024.

Online Opleiding Trainer/Coach 350x200

Opleiding Professioneel Coach

Wie ben jij als coach? Wil je coach worden en zoek je een intensieve en professionele opleiding waar je het vak van coachen ook echt in de praktijk leert? Volg dan deze opleiding! Start 18 en 19 januari 2024.

Home Systemisch 350x200

Het Nieuwe Denken

Er is steeds meer behoefte aan mensen die anderen ruimer kunnen laten denken en sessies Creatief Denken kunnen geven. De opleiding start op 18 en 19 januari 2024.

Online Opleiding Trainer/Coach 350x200

Opleiding Transformatie / Systemisch Werk 

Op 18 en 19 januari 2024 start de opleiding Transformatie / Systemisch Werk. Dé opleiding voor mensen die in de diepte met mensen willen werken.
Home Systemisch 350x200

Opleiding Trainingsacteren

Een intensieve 2-daagse (2 en 3 febr) waarin we veel gaan spelen en je leert wat het vak van trainingsacteur inhoudt. Je oefent veel en je hebt heel veel fun! En er is de mogelijkheid om later ook een specialisatie opleiding te doen.

Korte Opleiding Trainer/Coach

Gepersonaliseerd Opleidingstraject

In deze opleiding draait het helemaal om jouw keuzes. Samen met een personal coach stel je een opleidingspakket samen, dat precies bij je past. De coach begeleidt je dit hele traject.

Home AC Lamp 350x200

Crystalline

Crystalline is een methode om je heldere vermogens te leren ontwikkelen. Je wordt stapsgewijs opgeleid en krijgt op je eigen level alle begeleiding die je nodig hebt. De eerst volgende lesdagen zijn op 25 en 26 januari 2024.

Online Opleiding Trainer/Coach 350x200

Transformatiereizen

Grensverleggend Trainen en Coachen in Marrakech (1 t/m 5 maart 2024) en de Transformatie- reis door Marokko (eerst volgende datum nog niet bekend). Met name bij deze 2e reis gaat het om je persoonlijke transformatie.

Home Systemisch 350x200

Kennismaking Systemisch Werk

Heb je weleens van Systemisch Werken gehoord en wil je ervaren wat het echt is? De magie van systemisch werken blijft iets wat je alleen maar in de praktijk kan ervaren. Deze kennismakingsdag vindt plaats op 5 november.

Home Systemisch 350x200

EnneagramEvent

Het Enneagram is een eeuwenoud instrument om mensen te typeren. Tijdens het EnneagramEvent kan je zelf kan uitzoeken welk Enneagramtype je bent. De datum van het eerstvolgende event wordt hier binnenkort bekend gemaakt.